Klantenservice:
24 uur - 365 dagen per jaar
Bel ons rechtstreeks: 00351 969 217 140


Gasten Beoordelingen6

 1. Thomas
  10 januari 2014

  Makkelijk te boeken, betrouwbaar en op tijd. We waren best nerveus over de vroege vlucht, maar de bestuurder was ruim op tijd. De prijs is zeer aantrekkelijk met een goede auto voor ons en onze bagage. Kan Luxclube Transfers zeker aanraden!

 2. Mario Smit
  7 mei 2014

  Onze gasten werden vanaf de luchthaven Faro gehaald, een geweldige service en een zeer scherpe prijs. Zal al mijn gasten adviseren om van Luxclube gebruik te maken.

 3. Michael
  12 augustus 2013

  Het online boekingsysteem was makkelijk te gebruiken en de betaling verliep uitstekend. De prijs was zeer concurerend. Uitstekende betrouwbare service, de chauffeur wachtte ons op bij aankomst en was professioneel en hoffelijk, zijn Engels vloeiend. Met ons gebrekkige kennis van de Portugese taal een uitkomst! Luxclube bevestigde onze transfer en was ruim op tijd. De volgende keer zullen wij weer boeken met Luxclube Transfers.

 4. Peter
  22 oktober 2013

  Alle transfers verliepen zeer vlot en de chauffeurs waren behulpzaam. We hebben twee baby's van verschillende leeftijden bij ons en ze voorzagen ons gratis van kinderzitjes. Zeer efficient , voor herhaling vatbaar.

 5. James
  9 november 2013

  Wachtte ons op in de aankomsthal, vriendelijke chauffeurs en in beide richtingen mooi op tijd. Veel betere service dan de gebruikelijke mini-bus ondernemingen waar je moet wachten tot de bus vol is.

 6. Brian Coupe
  15 september 2013

  Op tijd en bijzondere kwaliteit voor een lage prijs.
  • Service 5
  • Makkelijk te vinden 5
  • Comfort transfer 5
  • Klantvriendelijkheid 5
  • Prijs kwaliteitverhouding 5

 7. Jan & Irene
  13 juli, 2013

  Goede service, geen enkele vraag was te veel. Ik vergat mijn Iphone in de bus en het werd direct en zonder kosten naar de luchthaven gebracht, nog net voor mijn vertrek. Tot de volgende keer!.


Geef uw beoordeling: