Klantenservice:
24 uur - 365 dagen per jaar
Bel ons rechtstreeks: 00351 969 217 140

Algemene Voorwaarden

Met uw boeking stemt u in met de navolgende voorwaarden.

Contante betalingen dienen te worden gedaan aan de chauffeur van Luxclube, uiterlijk bij aankomst op uw bestemming. Indien eveneens een retour transfer is geboekt, dienen die kosten eveneens te worden voldaan. De persoon die geboekt heeft, is uiteindelijk verantwoordelijk voor de volledige betaling van alle (met hem of haar meereizende) passegiers.
Zorg dat u uw bevestiging van de boeking meeneemt, deze dient bij aankomst aan de chauffeur te worden overgelegd. Annuleren is mogelijk, echter gelden uitsluitend indien deze per telefoon op per email aan Luxclube zijn doorgegeven. Eventuele wijzigen ten aanzien van uw boeking moeten uiterlijk 24 uur voor aankomst/transport worden gemeld, bij gebreke waarvan een toeslag wordt geheven van 50% van de totale boekingskosten.

Per klant (passegier) vervoeren wij maximaal 1 koffer en 1 handbagage. Extra bagage, zoals bijvoorbeeld golfculbs, surfboard, fietsen, etc. dienen vooraf bij uw boeking te worden gemeld. Luxclube is niet verantwoordelijk voor uw bagage.
Luxclube is gerechtigd passegiers te weigeren die onder invloed van alcohol of drugs verkeren, waardoor de veiligheid van de chauffeur in het geding wordt gebracht. Roken in de voertuigen is niet toegestaan. Eten en drinken, met uitzondering van water, is eveneens niet toegestaan. Wij dragen zorg voor vervoer op de afgesproken tijden en hanteren hiervoor onze pick-up garantie, echter bij calamiteiten buiten onze macht, zoals verkeerscontroles, extreme weersomstandigheden, pech, etc.. kan Luxclube niet aansprakelijk worden gesteld.

Luxclube is niet aansprakelijk voor uw bagage. De eigenaar is hier te allertijde zelf verantwoordelijk voor.

Luxclube behoudt het recht om passagiers te weigeren indien gezondsheidsvoorschriften vervoer uitsluiten. Kinderen en baby's dienen bij uw boeking te worden opgegegeven, zodat altijd voldoende babyzitjes en stoeltjes aanwezig zijn.

Luxclube vraagt voor de overeengekomen pick-up tijden een marge van 20 minuten, dit om onvoorziene omstandigheden uit te sluiten. Uiteraard zal de klant, indien mogelijk, hierover worden geïnfomeerd.

Luxclube wacht in elk geval een uur na de overeengekomen pick-up tijd op uw aankomst. Mocht er een probleem zijn met invoer van uw bagage of iets dergelijks, dan dient u ons daarover te informeren en wachten wij op u tot het probleem is opgelost.

Luxclube Agencia de Viagens e Turismo, Lda.