Klantenservice:
24 uur - 365 dagen per jaar
Bel ons rechtstreeks: 00351 969 217 140

Over Luxclube

Opgericht in 1997, Luxclube levert privé transfers van Faro en Lissabon Luchthaven naar alle regio's boven Lissabon, Lissabon stad, de Alentejo, Algarve en het zuiden van Spanje. Alle chauffeurs spreken Engels en wachten u persoonlijk op...Ook als uw vlucht is vertraagd: Gegarandeerd! Alle prijzen zijn concurrenrend en onze service is uitmuntend. Uw vakantie is onze zorg!

De aankomst in een vreemd land voor de eerste maal kan een ontmoedigende ervaring zijn, zeker als u alleen reist of de lokale taal niet beheerst. Taxi's zijn altijd en overal beschikbaar, maar het is moeilijk om te bepalen welke taxi's een vergunning hebben of dat u meerijdt met iemand die wat extra geld wil verdienen... Verlies geen kostbare vakantietijd : boek uw luchthaven transfer bij Luxclube en wij garanderen dat u snel en veilig op uw bestemming arriveert!

Op tijd, altijd: Gegarandeerd!!
De laatste minuten voor vertrek naar uw vakantiebestemming kan erg stressvol zijn. Wetende dat uw prive transfer voor u klaar staat is een gerustellende gedachte want Luxclube Viagens e Turismo Lda. wacht persoonlijk op U in de aankomsthal van de luchthaven of de lobby van uw hotel. Ook daarom kiezen veel zakenreizigers en vakantiegangers voor Luxclube privé transfers!

Vlucht Monitoring!!
Voor of tijdens uw vakantie wilt u zich niet afvragen uw chauffeur u op tijd zal ontvangen. Luxclube controleert alle inkomende en vertrekkende vluchten vanaf de luchthaven met een speciale applicatie. Dus kunt u zich volledig op uw welverdiende vakantie richten ....
Onze privé transfers van en naar de luchthaven zijn een handige, betrouwbare en betaalbare oplossing om u en uw bagage snel en veilig naar uw bestemming te brengen.

Neem kostenloos contact met ons op voor een offerte op maat of zoek en boek snel en eenvoudig uw privé airport transfer.

Luxclube Viagens e Turismo, altijd tot uw dienst!

Als u nog vragen heeft, neemt u dan alstublieft contact met ons op!
Wij helpen u graag verder! Ons motto; voor alles is er een oplossing.

Pedro Nunes, Directeur